Jobcoach

Jouw persoonlijke Jobcoach
STRIVE CARRIBEAN is jouw partner in je zoektocht naar een nieuwe functie. Bekijk onze sollicitatietips en creëer zelf je CV en motivatiebrief. Bereid je voor op een sollicitatiegesprek. De interviewer zal verrast zijn van jouw openheid, professionaliteit en motivatie. Had je in het verleden een slechte ervaring bij het solliciteren? Vind je het moeilijk om keuzes te maken? Krijgt je sollicitatiebrief maar geen vorm? STRIVE CARRIBEAN biedt jou een coach aan die je door het voortraject leidt, zodat jouw keuzes en motivaties duidelijk voor je worden en je je prima kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Strive Caribbean

Luisterend oor…
Misschien ben je niet meteen op zoek naar een nieuwe uitdaging maar voel je je gewoon niet goed in je dagelijkse job. Een gesprek met onze jobcoach kan verhelderend zijn en kan ervoor zorgen dat een dreigende burn-out of bore-out tijdig vermeden wordt. Een goede fysieke en psychische gezondheid maakt je sterk in je job en in je sociale leven. Voorkomen is dus beter dan genezen.

Het is bewezen dat een fijne en gezonde werkomgeving de eerste stap is naar professioneel succes en persoonlijk geluk. Of je nu op zoek bent naar een eerste job, een nieuwe uitdaging of gewoon nood voelt aan ondersteuning en een luisterend oor, STRIVE CARRIBEAN wenst je bij je zoekproces te ondersteunen. Misschien is de juiste beroepskeuze nemen een moeilijke opdracht voor je en heb je nood aan begeleiding en coaching.  Samen met de jobcoach van STRIVE CARIBBEAN zoeken we naar de juiste en kortste weg naar persoonlijk succes. Daarbij houden we rekening met je wensen, je ambities, je sterktes en zwaktes. Je zal je na deze coaching sterker voelen tijdens sollicitatiegesprekken en jouw ambities en motivatie zal je duidelijk kunnen toelichten aan je interviewer.

Het gesprek met de jobcoach verloopt in het volste vertrouwen. We handelen volledig conform de privacyregels zoals door de overheid opgelegd.

 

Wil je in contact komen met een Jobcoach van Strive Caribbean? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

    Waar zoek je ondersteuning voor?
    Ondersteuning bij opmaken sollicitatiebrief in het Nederlands of Engels
    Ondersteuning bij opmaken van mijn cv in het Nederlands of Engels
    Sociaal-juridische ondersteuning
    Een persoonlijk gesprek met een jobcoach