HR Coach

Jouw persoonlijke HR-coach
Is je onderneming in volle groei en heb je nood aan begeleiding bij het uitwerken van een organogram, het optimaliseren van je interne werkprocessen, het rekruteren van nieuwe arbeidskrachten, het verbeteren van de interne communicatie, de uitwerking van een trainingsprogramma voor je medewerkers, …: Strive Caribbean kan je hierin ondersteunen.

De ondersteuning van Strive Caribbean is op maat van je wensen. Zo kan je kiezen voor een tijdelijk project, gefocust op één bepaald thema, of je kan kiezen voor een volledige outsourcing van je HR-beleid. In het tweede geval nemen we als het ware je personeelsdienst over, herbekijken we alle lopende processen en bezorgen we je op continue en proactieve manier adviezen. Zo kan jij je volledig concentreren op jouw core-business en kunnen je werknemers genieten van een passende begeleiding.

Strive Caribbean

Als onderneming is het belangrijk dat je business erop vooruit gaat, je klanten je kunnen vertrouwen als een degelijke samenwerkingspartner en je interne werkprocessen steeds worden aangepast aan de nieuwe vragen. Binnen welke sector je onderneming ook actief is, als ondernemer moet je steeds streven naar de beste service naar de klant toe en de beste communicatie naar je medewerkers toe.

Een gouden regel: vermijd conflicten binnen de onderneming. Het is immers bewezen dat conflicten binnen de onderneming zich al snel gaan uiten in gevolgen buiten de onderneming. We denken dan bijvoorbeeld aan verhoogd ziekteverzuim, kwalitatief minderwaardig geleverd werk, vriendjespolitiek binnen de onderneming, …

Het is makkelijk als werkgever de ogen te sluiten voor aanslepende conflicten, doch de rekening zal je nadien worden gepresenteerd: goede werkkrachten die de onderneming verlaten, verlies van trouwe klanten, etc..

STRIVE CARIBBEAN wenst je te ondersteunen met het positief aanpakken van deze conflicten. Samen met jou en je medewerker(s) gaan we het gesprek aan en zorgen we ervoor dat er een positieve communicatie tot stand komt. We bezorgen je een rapport met onze vrijblijvende adviezen.

 

Wil je in contact komen met een HR-consultant van Strive Caribbean? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

    Waar zoek je ondersteuning voor?
    Ondersteuning HR-beleid
    Advies bij conflict met werknemer
    Arbeidsrechtelijk advies